Noutati si Evenimente

Iunie 2005 – de la debut, directia de business a fost aceea de a produce mobilier commercial din metal la comanda ;

Iulie 2007 – o noua strategie de business focusata pe piata de trade marketing. Publicitatea la locul de vanzare implica o mai buna prenzentare a produselor cu vanzare rapida. Solutia – standurile de prezentare.

Octombrie 2007
– prima prezenta la un targ expozitional CAMEX – Bacau;

Aprilie  2008
– pentru prima data standurile produse de Standline ajung si pe piata externa prin intermediul filialelor locale a multinationalelor;

Septembrie 2008
– investitia importanta in tehnologia de vopsire aduce imbunatatiri la calitatea si durata de executie a standurilor;

Martie 2009
– sunt demarate primele proiecte de standuri tip display din materiale usoare: carton si/sau PVC;

Iunie 2010 demararea oficiala a unui proiect de investitii de cca. 200.000 euro pentru cresterea competitivitatii. Durata proiectului este de 12 luni si are in vedere achizitia unor utilaje noi ce vor permite atat cresterea calitatii produselor executate cat si cresterea productivitatii muncii;

Who's Online

Avem 5 vizitatori online
Despre Noi PDF Imprimare

 

Desi tanara, STANDLINE SRL e o companie ambitioasa, pe o piata internationala, ce produce un portofoliu variat de mobilier metalic comercial, institutional si domestic, atat ca produse personalizate cat si de serie.  In completare si tinand cont de sezonalitate, pentru retelele de retail sunt realizate produse hobby pentru casa si gradina.

De la inceput Standline si-a propus sa identifice si sa inteleaga nevoile de prezentare si depozitare ale furnizorilor de bunuri de larg consum si totodata sa vina in intampinarea acestora cu solutii personalizate. Astfel, s-a urmarit atractivitatea si eficientizarea  spatiilor de expunere si totodata o mai buna vizibilitatea si comunicare a brandurilor afisate.

 

graphic

In plan intern, intr-o perioada considerata dificila, s-a pus accentul pe cresterea competentelor prin investitii in echipamente performante si calitatea fortei de munca. Aceste eforturi au fost rasplatite de evolutia buna a cifrei de afaceri, asa cum se poate observa in graficul alaturat si totodata a crescut si increderea clientilor in solutiile oferite.

 

Conlucrarea dintre birourile beneficiarilor de trade marketing, agentiile de publicitate si serviciul nostru de grafica si proiectare 3D se dovedeste a fi o reteta optima in abordarea proiectelor, rezultand solutii practice care nu tin cont de tipul de material folosit (metal, carton, plastic sau lemn) ci de bugetul alocat si  impactul dorit.

Astfel, printre clientii ce ne onoreaza, amintim companii locale si multinationale cum ar fi:

Food&drinks: Pepsi-co, Interbrands, Kotanyi, Arpis, Chipita Romania, Bellywasher, OKF, Alex Comp
Pharmacy – LovePlus, Est Medica, Replant Medical etc;
Constructions & finishing – Tesa, Denbraven, Pro Invest, Selena, Mardom, Decora, Sentosa, SN Deco, According
Printing & Marketing – Minicards, Promocenter, Art Match, Aeolus, TV Local, Ambra Sign
Electronics &ITC – Pro Video, Diverta, Mobile Tuning, Infomedia Pro
Auto – Rompetrol, Materom, Pro Invest, Conex Grup
Retail - Dedeman,  Artera, Vega, Dancris, Luvi Trade, Luna,
Institutions – peste 40 de scoli si licee.

Mentinerea clientilor in timp a fost posibila cu imbunatatirea continua a calitatii produselor si a convingerii ca relatia produs-cumparator este una speciala, complexa si intr-o permanenta evolutie, iar aceasta dinamica reprezinta pentru noi, echipa Standline, provocarea de a cauta, impreuna cu clientii nostri, noi solutii pentru cresterea vanzarilor acestora.

Cristian Tamas
Executive Manager